PATRONAT DE TURISME DE LA DIPUTACIÓ DE LLEIDA

BUTLLETÍ
ELECTRÒNIC

Núm. 131
Abril 2016

 

Rambla de Ferran, 18-3er.
25007 - Lleida
Tel: 973245408

info@aralleida.com
www.aralleida.com

BON FINAL DE LA TEMPORADA D’ESQUÍ
Les estacions d’esquí del Pirineu de Lleida encaren la recta final de la campanya 2015-2016 amb uns gruixos de neu acumulada de ple hivern i de màxima qualitat i oferint als esquiadors unes instal·lacions amb les millors condicions per practicar l’esport blanc i gaudir de la natura.
EL NOMBRE DE PAQUETS TURÍSTICS A LES COMARQUES DE LA PLANA DE LLEIDA S’AMPLIA DE 20 A 35
El creixement de l’oferta s’emmarca en un projecte de dinamització de la zona engegat l’any 2015 pel Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida amb la col·laboració de l’Agència Catalana de Turisme i els consells comarcals de les Garrigues, la Noguera, el Pla d’Urgell, la Segarra, el Segrià i l’Urgell.
TURISME DE PESCA ALS RIUS DE LLEIDA
Les comarques de Lleida atreuen cada any centenars d’aficionats a la pesca que practiquen aquest esport i, alhora, fan turisme. La temporada de pesca de la truita (salmònids) a les zones de baixa muntanya es va iniciar el 12 de març i el 14 de maig es donarà el tret de sortida a la campanya a les aigües d’alta muntanya.
EL TREN DELS LLACS INICIA LA VUITENA TEMPORADA
El Tren dels Llacs, un recorregut paisatgístic entre la ciutat de Lleida i la Pobla de Segur orientat bàsicament al turisme familiar, iniciarà el 2 d’abril la vuitena temporada, que s’allargarà fins al 29 d’octubre. D’altra banda, la línia de ferrocarril a la Pobla estrenarà el 30 d’abril els dos nous combois de tren, que permetran augmentar considerablement la freqüència de pas.
SENYALITZACIÓ DE LA RUTA DELS IBERS A LLEIDA
La Diputació de Lleida, per mitjà de l’Institut d’Estudis Ilerdencs (IEI) i en col·laboració amb el Museu d’Arqueologia de Catalunya, participa en un programa de promoció dels jaciments ilergets que formen part de la Ruta dels Ibers a Lleida.
INCORPOREN UN ÀUDIO A LA RECREACIÓ VISUAL DEL ROMÀNIC DE SANT CLIMENT DE TAÜLL
El conjunt monumental romànic de la Vall de Boí fa un pas endavant amb un àudio didàctic que complementa el “mapping” de l’església Sant Climent i aporta informació sobre les imatges recreades.
ARAN PARK ENCETA LA QUARTA TEMPORADA
L’Aran Park, el parc de fauna de la Val d’Aran, situat al municipi de Bossòst, va inaugurar el 19 de març la seva quarta temporada, amb l’objectiu de continuar sent un atractiu turístic més del Baish Aran i de tot el conjunt de la Val d’Aran.
UN MES PER GAUDIR DE FESTES TRADICIONALS I FIRES
Les Terres de Lleida acullen a l’abril diferents manifestacions firals, festes tradicionals i activitats esportives i culturals. Entre els esdeveniments més internacionals, destaquen la Mostra de Cinema Llatinoamericà de Catalunya, la Fira de Teatre de Titelles i la Copa Pirineus d’Eslàlom a la Seu d’Urgell.