PATRONAT DE TURISME DE LA DIPUTACIÓ DE LLEIDA

BUTLLETÍ
ELECTRÒNIC

Núm. 130
Març 2016

 

Rambla de Ferran, 18-3er.
25007 - Lleida
Tel: 973245408

info@aralleida.com
www.aralleida.com

LES DARRERES NEVADES PROPORCIONEN UNES CONDICIONS IMMILLORABLES PER ESQUIAR A LES ESTACIONS DEL PIRINEU DE LLEIDA
Les 11 estacions d’esquí del Pirineu de Lleida encaren la recta final de la campanya acumulant uns bons gruixos de neu de qualitat. Les nevades caigudes durant el mes de febrer permeten als complexos hivernals lleidatans oferir als esquiadors unes instal·lacions amb les millors condicions per practicar l’esport blanc i gaudir de la natura.
LLEIDA TANCA L’ANY 2015 AMB EL MILLOR RESULTAT TURÍSTIC DELS DARRERS 4 ANYS
El sector turístic de les comarques del Pirineu i les Terres de Lleida ha tancat l’any 2015 amb el millor resultat de pernoctacions turístiques dels darrers 4 anys fetes als establiments de turisme reglat (hotels, cases de turisme rural, càmpings i apartaments turístics), segons l’enquesta d’ocupació turística de l’INE.
EL NOMBRE DE VISITANTS ALS PARCS NATURALS DEL PIRINEU DE LLEIDA CREIX UN 8% L’ANY PASSAT
Els principals espais naturals protegits del Pirineu de Lleida van rebre durant el 2015 un 8% més de visitants que l’any anterior, una xifra que els consolida com a motors del turisme del territori. Més de 500.000 persones van visitar el Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici i al voltant de 260.000 van escollir el Parc Natural de l’Alt Pirineu.
AITONA PROMOCIONA LA FRUITA DOLÇA I EL PATRIMONI AMB EL PROJECTE DEL FRUITURISME
El Fruiturisme és una oferta turística innovadora i original, que lidera l’Ajuntament d’Aitona, la qual engloba diferents activitats per tal de promocionar la fruita dolça local, el patrimoni, el paisatge, la cultura i la gastronomia d’aquest municipi de la comarca del Segrià.
RUTES MEDIEVALS PER LA SEU D’URGELL AMB TECNOLOGIA AVANÇADA
La Seu d’Urgell ha posat en marxa el projecte “La Seu Medieval”, en què s’han senyalitzat tres itineraris per difondre a nivell turístic el potencial històric i patrimonial del nucli medieval de la capital de l’Alt Urgell.
850è ANIVERSARI DE LA FUNDACIÓ DEL MONESTIR DE LES AVELLANES
La construcció celebra l’efemèride amb diversos actes festius i la restauració del claustre romànic. Situat al municipi d’Os de Balaguer (la Noguera), l’equipament s’ha convertit en un centre turístic de primer ordre, amb una hostatgeria i un prestigiós restaurant.
“RAMAT DE CAMINS”: SEGUINT LES PASSES DE CELA I ESPINÀS PEL PIRINEU DE LLEIDA
Aquest singular itinerari recorre 70 pobles i travessa espectaculars paisatges de les comarques del Pallars Jussà, el Pallars Sobirà, la Val d’Aran i l’Alta Ribagorça
III WINTER ANSIA BASE A ÀGER
La població d’Àger, a la Noguera, acollirà els dies 12 i 13 de març la III Winter Ansia Base, dos dies de pura adrenalina amb salts base, la II Accuracy Torre Roja i salts des de Para Trike (vol a motor amb un aparell semblant al paramotor en què el pilot s’enlaira i aterra assegut). A més, hi haurà barbacoa, un sopar de germanor i la festa “Low Pull Party”.
UN MES CARREGAT DE FESTES DE TOT TIPUS
Les Terres de Lleida acullen al març diferents manifestacions firals, festes tradicionals i activitats esportives i culturals. A més, destaquen els actes organitzats al voltant de la Setmana Santa –processons, viacrucis i cantada de caramelles– i la Passió de Cervera.