PATRONAT DE TURISME DE LA DIPUTACIÓ DE LLEIDA

BUTLLETÍ
ELECTRÒNIC

Núm. 128
Gener 2016

 

Rambla de Ferran, 18-3er.
25007 - Lleida
Tel: 973245408

info@aralleida.com
www.aralleida.com

EL TURISME AL PIRINEU DE LLEIDA SE SITUARÀ AL VOLTANT DEL 65% D’OCUPACIÓ DURANT AQUESTES FESTES DE NADAL, CAP D’ANY I REIS
El Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida preveu una bona ocupació turística durant aquestes festes de Nadal, Cap d’Any i Reis a les zones turístiques de Lleida i de manera especial a les del Pirineu, tot i que en percentatges diversos d’acord amb el tipus d’allotjament, la zona i els diferents trams d’aquestes dates nadalenques.
LES COMARQUES DE LLEIDA EXPOSEN LA SEVA OFERTA TURÍSTICA A FITUR
Les noves propostes turístiques de les comarques de Lleida tindran un lloc destacat en l'oferta turística de Catalunya present a la 36a edició de la Fira Internacional de Turisme-Fitur 2016, que se celebrarà del 20 al 24 de gener a Madrid. La Diputació de Lleida, per mitjà del Patronat de Turisme, serà present a Fitur 2016 per tal de donar a conèixer tota l’oferta de turisme que proposa la demarcació de Lleida.
50 ANYS DEL CONCURS DE VESTITS DE PAPER A MOLLERUSSA
El Concurs Nacional de Vestits de Paper, que se celebra anualment a la ciutat de Mollerussa, ha complert aquest any el seu 50è aniversari. Els vestits de paper de la capital de la comarca del Pla d’Urgell és una de les singularitats culturals i artesanals més genuïnes de la geografia estatal, que compta en cada edició amb la participació de modistes d’arreu del territori que dissenyen autèntiques peces artístiques.
NOVES INICIATIVES PER PROMOCIONAR EL PARC DE L’ALT PIRINEU
El Parc Natural de l’Alt Pirineu, el més gran de Catalunya, ha fet enguany un pas endavant amb la posada en marxa d’una sèrie de iniciatives, especialment dirigides al turisme familiar, destinades a facilitar als visitants l’estada i el coneixement del seu patrimoni natural i cultural.
L’AEROPORT DE LLEIDA-ALGUAIRE HA INICIAT LA TEMPORADA D’HIVERN
L’Aeroport de Lleida-Alguaire ha iniciat la temporada d’hivern, en què operarà més d’un centenar de vols a la Gran Bretanya, Israel i Palma de Mallorca per tal de portar esquiadors a les pistes d’esquí del Pirineu. En total, a la infraestructura lleidatana hi treballaran tres companyies.
PROMOCIÓ TURÍSTICA CONJUNTA DE 4 MUNICIPIS DE LES GARRIGUES I EL SEGRIÀ
Els pobles d’Arbeca, el Cogul i la Granadella (les Garrigues) i Torrebesses (el Segrià) han posat en marxa amb el suport de la Diputació de Lleida un paquet turístic destinat a promocionar el seu patrimoni cultural i el producte estrella de la zona, l’oli d’oliva.
CONCURS FOTOGRÀFIC PER MITJÀ DE LES XARXES SOCIALS VINCULAT A LA CAMPANYA ‘LLEIDA, LA CATALUNYA BLANCA’
Fins al 29 de febrer es pot participar en el concurs fotogràfic per mitjà de les xarxes socials vinculat a la campanya “Lleida, la Catalunya Blanca”, que el Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida està duent a terme per promocionar la temporada d’hivern 2015/2016 del Pirineu i les Terres de Lleida.
FESTES TRADICIONALS A LES COMARQUES DE LLEIDA
Les cavalcades dels Reis Mags i les festes populars dedicades a Sant Antoni i Sant Sebastià omplen el calendari del mes de gener a les Terres de Lleida. A més, a les estacions d’esquí tenen lloc diferents competicions relacionades amb la neu, en què destaquen la IPC Europe Cup 2016 (International Paralympic Committee) a Espot i la Marxa Pirineu de Lles a Aransa.