PATRONAT DE TURISME DE LA DIPUTACIÓ DE LLEIDA

BUTLLETÍ
ELECTRÒNIC

Núm. 125
Octubre 2015

 

Rambla de Ferran, 18-3er.
25007 - Lleida
Tel: 973245408

info@aralleida.com
www.aralleida.com

INCREMENT PER SOBRE DEL 5% DEL NOMBRE DE PERNOCTACIONS A L’ESTIU A LES COMARQUES DE LLEIDA
Les comarques de Lleida han tingut una bona ocupació turística aquest estiu del 2015, amb un increment d’un 5,31% en el nombre de pernoctacions respecte al mateix període de l’any 2014.
EL 21 D’OCTUBRE S’OBRE EL TERMINI DE PRESENTACIÓ DE TREBALLS AL 27è PREMI “PICA D’ESTATS”
El període d’inscripció per presentar treballs al 27è Premi Turístic Internacional “Pica d’Estats” de premsa, ràdio, televisió i Internet s’obre el 21 d’octubre i finalitzarà el 21 de novembre de 2015.
GAUDIR DE LA GASTRONOMIA DE LES TERRES DE LLEIDA A LA TARDOR
Les comarques de Lleida s’omplen de diferents jornades i mostres gastronòmiques que s’organitzen durant la tardor.
EL CENTRE D’OBSERVACIÓ DE L’UNIVERS D’ÀGER ACULL EL 2n FESTIVAL D’ASTRONOMIA DEL MONTSEC
El Centre d’Observació de l’Univers (COU) d’Àger serà la seu del 2n Festival d’Astronomia del Montsec, que se celebrarà els dies 10 i 11 d’octubre.
RESTAURACIÓ DE NOU ESGLÉSIES BARROQUES DEL SOLSONÈS PER ATREURE TURISTES
Dinamitzar l’ús turístic de diverses esglésies del Solsonès, atreure nous visitants i afavorir-ne l’accessibilitat és l’objectiu de les obres de rehabilitació del patrimoni cultural barroc que s’estan duent a terme a la comarca del Pirineu de Lleida.
BONA TEMPORADA DE BOLETS AL PIRINEU DE LLEIDA
Els experts preveuen una bona campanya de recollida de bolets als boscos del Prepirineu i el Pirineu de Lleida, gràcies a les pluges que hi ha hagut en les darreres setmanes i la humitat que es manté a les cotes altes.
NOU CENTRE DE TRAIL RUNNING A LA VALL DE BOÍ
Per la seva orografia i els seus atractius paisatgístics, la Vall de Boí s’ha convertit en un paradís per als amants de la pràctica del trail running, que consisteix a córrer per camins i corriols de muntanya, travessar rius i rierols, sempre amb uns desnivells, una altitud i una distància considerables.
FIRES I JORNADES GASTRONÒMIQUES A LES COMARQUES DE LLEIDA
Les persones que visitin les comarques de Lleida durant el mes d’octubre per passar-hi uns dies de vacances o de cap de setmana disposen d’una àmplia oferta d’activitats festives de diferents àmbits pensades per a tot tipus de públic, en què destaquen les fires, les festes populars i els esdeveniments gastronòmics, sobretot mostres i jornades.