PATRONAT DE TURISME DE LA DIPUTACIÓ DE LLEIDA

BUTLLETÍ
ELECTRÒNIC

Núm. 120
Maig 2015

 

Rambla de Ferran, 18-3er.
25007 - Lleida
Telèfon: 973245408

info@aralleida.cat
www.aralleida.cat

LES ESTACIONS D'ESQUÍ DEL PIRINEU DE LLEIDA VENEN 1.160.000 FORFETS
La temporada d'esquí 2014/2015 a les estacions hivernals del Pirineu de Lleida ha estat positiva en conjunt. S'hi han venut 1.160.00 forfets, un 3,4% menys respecte a l'any anterior, però la majoria dels complexos han augmentat el nombre d'esquiadors. D'altra banda, l'Aeroport de Lleida-Alguaire ha rebut un 18% més de passatgers aquest hivern.
"FEM PARC", PROPOSTES D'ECOTURISME ALS PARCS D'AIGÜESTORTES, ALT PIRINEU I CADÍ-MOIXERÓ
El projecte de cooperació catalana "Fem Parc" aplega les diferents propostes d'ecoturisme que es poden dur a terme al Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, al Parc Natural de l'Alt Pirineu i al Parc Natural Cadí-Moixeró. La iniciativa vol incentivar el desenvolupament socioeconòmic dels espais naturals protegits.
ELS PREMIS PERIODÍSTICS "PICA D'ESTATS" ES LLIURARAN EL 9 DE MAIG A LLEIDA
La Diputació de Lleida farà públic el dissabte 9 de maig el veredicte del jurat del 26è Premi "Pica d'Estats" de Premsa, Ràdio, Televisió i Internet i es procedirà al lliurament dels guardons en un acte que tindrà lloc a la seu de la institució.
BUS AQUÀTIC ECOLÒGIC PER TRAVESSAR EL CONGOST DE MONT-REBEI
L'embassament de Canelles, a la comarca de la Noguera, disposa d'una reserva d'aigua que supera el 80% de la seva capacitat, un fet que permet ampliar l'oferta lúdica amb noves rutes i excursions amb un Aqua Bus, un vaixell de 12 places per navegar pel pantà i pel congost de Mont-rebei.
DESÈ ANIVERSARI DE L'ESTANY D'IVARS I VILA-SANA
L'estany d'Ivars i Vila-sana, a la comarca del Pla d'Urgell, assoleix el 10è aniversari de la seva recuperació amb un balanç notable (300.000 visitants) i consolidat com un dels espais naturals més importants de la plana de Lleida
LLEIDA S'OMPLE DE FESTA DURANT EL MES DE MAIG
La ciutat de Lleida es vesteix de festa durant tot el mes de maig amb la celebració d'actes lúdics i festius coneguts internacionalment, com ara la Fira de Teatre de Titelles, la Festa de Moros i Cristians i l'Aplec del Caragol, que apleguen milers de visitants atrets per les activitats, la gastronomia i els monuments de la capital del Segrià.
LA VAL D'ARAN, TERRITORI BTT
La Val d'Aran s'ha convertit en una destinació apropiada per a aquells als quals els agrada la bicicleta. Són moltes les possibilitats que el territori ofereix als aficionats al ciclisme per practicar el seu esport en les millors condicions, atès que a l'Aran hi ha un Centre BTT, 27 rutes de diferents nivells i més de 400 km senyalitzats per travessar amb dues rodes.
EL SALÍ DE CAMBRILS, NOU ATRACTIU TURÍSTIC
El Salí de Cambrils, al municipi d'Odèn (el Solsonès) ha obert les portes aquesta primavera per tal que els visitants puguin passejar per l'antic complex on es fabricava la sal i gaudir dels banys termals que provenen de la font de Ribera Salada
"SENSACIONS PIRINEUS" PER GAUDIR D'ACTIVITATS A LA CERDANYA I A L'ALT URGELL
El forfet "Sensacions Pirineus" és una nova fórmula de comercialització dels paquets turístics, d'allotjaments i d'activitats a les zones de l'Urgellet, el Baridà i l'alta i la baixa Cerdanya. Amb aquest projecte es vol vendre l'oferta turística de l'Alt Urgell i la Cerdanya i potenciar la marca Pirineus.
UN MAIG PLE DE FESTES A LES COMARQUES DE LLEIDA
Els pobles de les comarques de Lleida ofereixen durant el mes de maig un extens programa de fires comercials, mostres de productes artesanals, festes tradicionals i activitats esportives.