BUTLLETÍ
ELECTRÒNIC

Núm. 117
Febrer 2015

 
 

Rambla de Ferran, 18-3er.
25007 - Lleida
Telèfon: 973245408

info@aralleida.cat
www.aralleida.cat

 
 
 
 
 
INAUGURACIÓ DE L'AEROPORT DE LA SEU D'URGELL COM A PÚBLIC I COMERCIAL
L'Aeroport Andorra-la Seu d'Urgell, situat a Montferrer (l'Alt Urgell), es va inaugurar el 8 de gener com a instal•lació aeroportuària pública i comercial, amb la qual cosa ja pot rebre vols turístics de passatgers, de mercaderies, correus o aerotaxis.
EL TURISME DE LLEIDA CREIX UN 4% EL 2014 i UN 10% LES PERNOCTACIONS DE TURISTES ESTRANGERS
El sector turístic de les comarques del Pirineu i les Terres de Lleida ha tancat l'any 2014 amb un 4% d'increment en el nombre de pernoctacions als establiments de turisme reglat (hotels, cases de turisme rural, càmpings i apartaments turístics), segons les dades de l'INE, en comparació amb l'any 2013.
CARNAVAL A LES ESTACIONS D'ESQUÍ
Les generoses nevades caigudes aquest mes de gener han augmentat de manera considerable la quantitat de neu acumulada al Pirineu lleidatà i permeten que les estacions d'esquí alpí del Pirineu de Lleida ofereixin una neu de màxima qualitat per a la pràctica de l'esport blanc.
LES COMARQUES DE LLEIDA PRESENTEN LES NOVETATS TURÍSTIQUES A FITUR
La Diputació de Lleida, per mitjà del Patronat de Turisme, ha participat del 28 de gener a l'1 de febrer a la 35a edició de la Fira Internacional de Turisme-Fitur 2015 de Madrid, per promocionar internacionalment tota l'oferta turística de les comarques de Lleida i presentar nombroses novetats, com ara la potenciació internacional del projecte "Perseguits i salvats".
EL PARC NACIONAL D'AIGÜESTORTES I ESTANY DE SANT MAURICI RENOVA LA MARCA Q DE QUALITAT TURÍSTICA
El parc lleidatà, que compleix enguany el 60è aniversari, manté la distinció que reconeix la qualitat dels serveis i equipaments d'ús públic dels espais naturals protegits.
L'ARAN, FINALISTA EN ELS PREMIS DESTINATION LEADERSHIP
La Val d'Aran ha estat finalista d'aquests prestigiosos guardons, atorgats per la National Geographic Society amb la col•laboració de la fira de turisme ITB de Berlín, i que reconeixen les destinacions de turisme sostenible.
 
EL PATRONAT EDITA UNA GUIA DE BTT I CICLOTURISME
El Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida ha editat la "Guia de BTT i cicloturisme per les comarques de Lleida", amb 26 rutes diferents ordenades per comarques. També s'inclouen itineraris per etapes.
CITA A LLEIDA AMB L'ESPORT I TURISME DE MUNTANYA
Lleida acollirà del 6 al 8 de febrer la segona edició del Saló de l'Esport i Turisme de Muntanya (STM), manifestació destinada a mostrar l'oferta d'esport i turisme de muntanya de Catalunya, d'altres indrets de l'Estat i d'ambdós vessants del Pirineu.
EL CARNAVAL OMPLE DE FESTA ELS CARRERS DELS POBLES DE LES COMARQUES DE LLEIDA
Els actes al voltant del Carnaval i les competicions esportives a la neu són les activitats més destacades del mes de febrer a les comarques de Lleida. Entre la resta d'esdeveniments cal fer esment d'Animac, el Saló de l'Esport i Turisme de Muntanya a Lleida i les festes tradicionals.