LA VAL D’ARAN REP EL SEGELL DE TURISME FAMILIAR

 

La Val d’Aran ha rebut el segell de turisme familiar, que atorga la Federació Espanyola de Famílies Nombroses (FEFN), en reconeixement a la seva oferta orientada al públic familiar. El territori ofereix als més petits un gran nombre d’activitats dirigides al seu desenvolupament físic, cognitiu i d’oci, com ara campus infantils, botigues especialitzades, guarderies o propostes d’oci infantil.
 

La Federació Espanyola de Famílies Nombroses ha decidit lliurar el certificat a la Val d’Aran, en el marc de la I Jornada de Turisme Familiar, després de comprovar que la destinació té una àmplia oferta adaptada a les necessitats de les famílies pel que fa a l’oci i al turisme. Entre aquestes darreres destaquen els nombrosos hotels amb habitacions dobles o triples, programes d’activitats per a totes les edats, menús familiars, cadires adaptades, un entorn adequat per als infants, etc.   

Amb el segell de turisme familiar, la FEFN vol donar servei a les famílies tot localitzant els millors llocs per gaudir de l’oci i del temps lliure en família. També durà a terme accions de difusió i promoció enfocades a les 42.000 famílies nombroses de l’Estat associades a la federació. Per al sector turístic suposa la possibilitat de diferenciar-se en el mercat davant d’un segment de gran pes, a més de poder fer accions de màrqueting turístic enfocades a les famílies. 

El segell es desenvolupa amb l'ajuda de Developing Natural Activities i està disponible per a destinacions, establiments, cadenes hoteleres, restaurants, activitats culturals, d'oci i temps lliure. A més de l’Aran, la ciutat de Toledo, el Museu Thyssen-Bornemisza, l’Hotel Royal Son Bou de Menorca, Europarques i Sendaviva han rebut la certificació, a la qual optaven una trentena de candidatures.

La Val d’Aran disposa d’una oferta turística àmplia i diversificada que cobreix les demandes del turisme familiar. L’oferta consta de 13.500 places de turisme reglat i uns 25.000 llits de segona residència.

Més informació:

Foment Torisme Val d’Aran
Tel. 973 64 06 88
Web: www.visitvaldaran.com