Inscriu-te al pla de formació online Ara Lleida

Si vols formar-te on vulguis i quan vulguis t’oferim un ventall de càpsules formatives online per desenvolupar una habilitat concreta en un temps rècord amb els millors experts de la xarxa en cadascuna de les matèries vinculades amb les Noves Tecnologies (NNTT) i les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC).

Unes càpsules que s’acompanyen d'un servei d'orientació i de suport a l'usuari perquè puguis implantar amb seguretat tots els coneixements adquirits.

A més a més, si necessites revisar la teva estratègia online del teu negoci o entitat podeu sol·licitar una consultoria gratuïta amb un expert. Durant la sessió tele-presencial de consultoria, revisaràs l’estratègia online amb una proposta de millores. Aquest servei personalitzat s’adapta al dia i hora que proposes. Només cal que ens indiquis al formulari que sol·licites aquest servei i un expert es posarà en contacte amb tu.

Aquest pla de formació va adreçat a tot el personal del sector públic i privat turístic de la demarcació de Lleida:

  • Professionals de la planificació i la gestió de destinacions de la demarcació de Lleida.
  • Professionals de l’allotjament, del turisme esportiu, del patrimoni cultural i altres
    serveis turístics a Lleida.
  • Professionals especialistes en la creació, el desenvolupament i la promoció de productes turístics a Lleida.
  • Professionals de l’Administració pública de l’àmbit del turisme a Lleida.
  • Professionals del màrqueting i la promoció turística de la demarcació de Lleida.
  • Professionals de la consultoria turística de la demarcació de Lleida.

Com i quan podeu realitzar aquests cursos de formació? 

Aquests cursos són online i per tant, no presencials amb un temari i càpsules audiovisuals. No tenen data d’inici i finalització. L’usuari decideix quan i des d’on els vol fer, permetent flexibilitat a les seves necessitats de ritme de treball. Més informació a www.aralleida.cat/formacio

 

Llistat de cursos:

Assignem massa temps a feines operatives i no pensem en com fer les coses millor. Aplica la tècnica de Design Thinking i millora tots els processos creatius a l’empresa.

En un mercat tan competitiu necessitem millorar el nostre model de negocis i treballar en la diferenciació, en la identificació de noves oportunitats i en el llançament de productes i serveis nous.

Google és la principal plataforma de posicionament per a les empreses. Aprèn a millorar els resultats a Google My Business, cercadors i YouTube. Connectar totes aquestes plataformes t’ajudarà a millorar llocs als rànquings de Google.

Si volem competir en un mercat global, hem de fer un esforç important per crear productes i serveis innovadors. Implanta tècniques creatives a l’empresa per diferenciar-te i per millorar la satisfacció dels teus clients.

La missatgeria instantània ha esdevingut la plataforma de més creixement des que va irrompre Internet al negoci. Aprèn a crear una estratègia de màrqueting en sistemes de missatgeria i millora els resultats de la teva empresa.

La productivitat personal i d’equip són una de les claus per obtenir millors resultats d’empresa. Implanta les solucions de Google en cloud per a la comunicació i el treball col·laboratiu.

Els anuncis a plataformes socials són una de les tècniques més efectives i de menys cost per a la captació de possibles clients. Gràcies a aquesta nova forma de promoció podem arribar a mercats d’una manera molt directa i segmentada.

Amb la implantació d’un programa de gestió de clients en cloud millores la productivitat del personal, la intel·ligència de mercat i la capacitat de desenvolupar accions de màrqueting digital efectives. En el curs aprendràs a implantar un CRM i un sistema d’email marketing per enviar informació segmentada als teus clients.

El vídeo és el format preferit pels usuaris, de manera que qualsevol contingut en vídeo posiciona molt millor a les principals plataformes online. En aquest curs aprendràs a crear vídeos, a millorar el seu posicionament i, per descomptat, a vendre més.

Curs pràctic de com utilitzar Google Analytics per millorar els resultats de la teva pàgina web. Aprendràs a definir objectius, a millorar la lectura dels informes i, sobretot, a interpretar la informació per a la presa de decisions estratègiques.

Per millorar la percepció i l’experiència d’usuari hem d’estudiar tots els punts de contacte amb el client. Curs pràctic de com hem d’identificar tots els punts de contacte i maximitzar l’experiència.

El trànsit orgànic és encara un dels recursos més interessants per generar trànsit a la pàgina web i generar negoci. En aquest curs aprendràs a escriure per als cercadors principals i a optimitzar la capacitat de posicionament de la teva pàgina web.

En aquest curs aprendràs a millorar els resultats de conversió de la teva pàgina web. No tot és dissenyar pàgines boniques que guanyin premis de disseny, sinó desenvolupar plataformes que et permetin generar negoci.

Facebook és la principal plataforma social per a la captació de possibles clients, però no gaires empreses la utilitzen correctament per generar negoci. Aprèn les tècniques principals per portar trànsit a la teva pàgina web i poder convertir un usuari visitant en un client de pagament.

A més del posicionament orgànic del contingut (SEO), necessitem aplicar tècniques innovadores que ens permetin captar possibles clients. L’Inbound Marketing es basa en la generació de contingut de valor per a la captació de possibles clients.

El mercat evoluciona a un ritme vertiginós, per la qual cosa no podem viure aliens als canvis de comportament i de tecnologia. Matricula’t en aquest curs i coneix les noves tendències en el desenvolupament de negoci online.

 

Formulari d'inscripcions