Inscriu-te al pla de formació online Ara Lleida

Si vols formar-te on vulguis i quan vulguis t’oferim un ventall de càpsules formatives online per desenvolupar una habilitat concreta en un temps rècord amb els millors experts de la xarxa en cadascuna de les matèries vinculades amb les Noves Tecnologies (NNTT) i les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC).

Unes càpsules que s’acompanyen d'un servei d'orientació i de suport a l'usuari perquè puguis implantar amb seguretat tots els coneixements adquirits.

A més a més, si necessites revisar la teva estratègia online del teu negoci o entitat podeu sol·licitar una consultoria gratuïta amb un expert. Durant la sessió tele-presencial de consultoria, revisaràs l’estratègia online amb una proposta de millores. Aquest servei personalitzat s’adapta al dia i hora que proposes. Només cal que ens indiquis al formulari que sol·licites aquest servei i un expert es posarà en contacte amb tu.

Aquest pla de formació va adreçat a tot el personal del sector públic i privat turístic de la demarcació de Lleida:

  • Professionals de la planificació i la gestió de destinacions de la demarcació de Lleida.
  • Professionals de l’allotjament, del turisme esportiu, del patrimoni cultural i altres
    serveis turístics a Lleida.
  • Professionals especialistes en la creació, el desenvolupament i la promoció de productes turístics a Lleida.
  • Professionals de l’Administració pública de l’àmbit del turisme a Lleida.
  • Professionals del màrqueting i la promoció turística de la demarcació de Lleida.
  • Professionals de la consultoria turística de la demarcació de Lleida.

Com i quan podeu realitzar aquests cursos de formació? 

Aquests cursos són online i per tant, no presencials amb un temari i càpsules audiovisuals. No tenen data d’inici i finalització. L’usuari decideix quan i des d’on els vol fer, permetent flexibilitat a les seves necessitats de ritme de treball. Més informació a www.aralleida.cat/formacio

 

Nous cursos

El primer pas per tenir èxit és desenvolupar un bon model de negoci que et permeti innovar i diferenciar-te de la competència. El nou màrqueting és la innovació.

El trànsit orgànic (gratuït) a Facebook és molt baix, de manera que hem de recórrer a les campanyes de pagament i a la captació de les dades i les preferències dels usuaris.

En aquest curs aprendràs a desenvolupar un pla de màrqueting digital combinant les píndoles en vídeo i un document que et serveix de plantilla per fer el teu.

Aprèn a dissenyar una bona estratègia perquè els teus clients deixin propina digital (opinions) en els principals portals de valoració. Les opinions són la millor eina comercial.

Les estadístiques de Google et permeten avaluar quins clients són els que interessen i quines fonts de trànsit són les que millor converteixen. En el curs veurem què hem de monitoritzar i com definir objectius.

Exercicis pràctics per implementar accions SEO (trànsit orgànic) de molt retorn. Dissenya la millor estratègia en cercadors i aprèn a utilitzar el planificador de paraules clau de Google Ads.

Instagram és la xarxa social amb un creixement més gran. Utilitza aquesta plataforma per crear marca, generar interaccions, humanitzar l'empresa i fer publicitat dels teus serveis.

Full de ruta per a convertir a la teva organització en un negoci responsable que tingui cura del medi ambient i que fomenti la responsabilitat social.

 

Curs sobre com millorar la conversió de la teva pàgina web i com promocionar les teves activitats en els principals agregadors i plataformes de venda.

Principis bàsics per construir la teva marca a Internet, captar usuaris nous utilitzant canals directes i indirectes i fidelitzar els teus clients utilitzant eines i aplicacions en cloud.

Treu rendiment al perfil de Facebook corporatiu convertint visitants en possibles clients. Posa en pràctica aquestes 10 accions i veuràs com Facebook també és per vendre.

Cursos actualitzats

Amb la implantació d’un programa de gestió de clients en cloud millores la productivitat del personal, la intel·ligència de mercat i la capacitat de desenvolupar accions de màrqueting digital efectives. En el curs aprendràs a implantar un CRM i un sistema d’email marketing per enviar informació segmentada als teus clients.

En aquest curs aprendràs a millorar els resultats de conversió de la teva pàgina web. No tot és dissenyar pàgines boniques que guanyin premis de disseny, sinó desenvolupar plataformes que et permetin generar negoci.

Google és la principal plataforma de posicionament per a les empreses. Aprèn a millorar els resultats a Google My Business, cercadors i YouTube. Connectar totes aquestes plataformes t’ajudarà a millorar llocs als rànquings de Google.

Altres cursos d'interès

La missatgeria instantània ha esdevingut la plataforma de més creixement des que va irrompre Internet al negoci. Aprèn a crear una estratègia de màrqueting en sistemes de missatgeria i millora els resultats de la teva empresa.

La productivitat personal i d’equip són una de les claus per obtenir millors resultats d’empresa. Implanta les solucions de Google en cloud per a la comunicació i el treball col·laboratiu.

El vídeo és el format preferit pels usuaris, de manera que qualsevol contingut en vídeo posiciona molt millor a les principals plataformes online. En aquest curs aprendràs a crear vídeos, a millorar el seu posicionament i, per descomptat, a vendre més.

Assignem massa temps a feines operatives i no pensem en com fer les coses millor. Aplica la tècnica de Design Thinking i millora tots els processos creatius a l’empresa.

Si volem competir en un mercat global, hem de fer un esforç important per crear productes i serveis innovadors. Implanta tècniques creatives a l’empresa per diferenciar-te i per millorar la satisfacció dels teus clients.

Per millorar la percepció i l’experiència d’usuari hem d’estudiar tots els punts de contacte amb el client. Curs pràctic de com hem d’identificar tots els punts de contacte i maximitzar l’experiència.

 

Formulari d'inscripcions