EXCEL·LÈNCIA

TRANSPORT

Si utilitzeu transport públic informeu-vos prèviament de les condicions especials, els descomptes i els serveis específics per a infants, i no oblideu que en algunes èpoques de l’any podeu trobar mitjans de transport diferents per descobrir un territori, com els trens turístics. Si penseu viatjar amb el vostre vehicle, feu-ne una posada a punt abans de sortir, seguiu totes les mesures de seguretat per a petits i grans (cinturons de seguretat, cadires o elevadors), prepareu la ruta calculant el temps i les parades necessàries. No oblideu aigua, una mica de menjar i, el més important: moltes ganes de passar-ho bé i algun joc o música per distreure’ls en trajectes llargs.

PREPAREU EL VIATGE AMB ANTELACIÓ SUFICIENT

Transport, allotjament, activitats, alimentació, roba i complements necessaris, seguretat (depenent de les edats de tots els membres del grup), on anireu i les activitats que penseu fer.

Maig 2018

ENQUESTA TERMÒMETRE SOSTENIBILITAT

ENQUESTA TERMÒMETRE SOSTENIBILITAT

Elaboració d’una enquesta per a conèixer de primera mà la percepció del concepte de la “Sostenibilitat” del sector turístic del Pirineu i les Terres de Lleida.

De l’abril al maig del 2019

ESTUDI COMPARATIU DE LA SOTENIBILITAT TURÍSTICA

ESTUDI COMPARATIU DE LA SOTENIBILITAT TURÍSTICA

Estudi comparatiu sobre els aspectes de planificació, gestió i operació que guien les polítiques de les principals destinacions turístiques estatals respecte al concepte SOSTENIBILITAT.

Del febrer al desembre del 2018

IMPLANTACIÓ DE L’EINA TOURIST DATA SYSTEM

IMPLANTACIÓ DE L’EINA TOURIST DATA SYSTEM

L’objectiu és disposar d’una eina fiable i detallada sobre l’ocupació en els diferents subsectors d’allotjament turístic i alhora, tenir una millor informació sobre els preus de venda de les empreses d’allotjament turístic de les comarques del Pirineu i les Terres de Lleida.

Del maig del 2018 al maig del 2019

OBTENCIÓ DE LA CERTIFICACIÓ BIOSPHERE © DESTINATION

OBTENCIÓ DE LA CERTIFICACIÓ BIOSPHERE © DESTINATION

L’objectiu és potenciar un model estratègic de gestió sostenible de turisme sostenible basat en la planificació, el desenvolupament i la promoció competitiva de la demarcació de Lleida.