BTT

Per a la gent que els agrada la BTT, els innumerables camins i pistes forestals del Pirineu i les Terres de Lleida són l'escenari ideal per provar les nostres habilitats sobre dues rodes.

Utilitzar la nostra bicicleta és sempre una opció molt atractiva per explorar el territori, anar a llocs on no arriben els cotxes, accedir als miradors per gaudir dels millors paisatges de muntanya, baixar ràpidament per pistes i camins, travessar frondosos boscos centenaris, descobrir el caràcter dels petits pobles, conèixer la cultura i les tradicions locals arrelades, degustar la nostra gastronomia, tastar els formatges de muntanya, prendre uns vins o cerveses artesanals i una llarga llista d'activitats que t'ofereix el Pirineu i les Terres de Lleida.

Tens la teva BTT a punt per explorar el nostre territori?

6 centres de BTT

Els 6 centres de BTT distribuïts pel nostre territori disposen d'una gran oferta de rutes senyalitzades, classificades en 4 nivells. Les més tècniques, on cal tenir un bon domini de la bicicleta, ens permeten explorar els racons més allunyats de les nostres muntanyes. Per a un públic més ampli, les rutes moderades de mitja muntanya o les rutes fàcils pel fons de les valls permeten gaudir de les dues rodes junts en família.

Si pedalejar en aquests centres no és suficient, tens l'opció de connectar els centres de BTT amb la ruta Transcatalunya que a Lleida té prop de 500 km de longitud i recorre tota la província de nord a sud.

Llegir més ...

Competicions de BTT

Entre juny i octubre pots escollir entre les més de 25 competicions que se celebren a Lleida per posar a prova les teves habilitats amb la BTT. Algunes de les competicions puntuen per a la Copa Catalana o per a la Copa Catalana BTT Internacional, una de les que més compten per a la UCI.

Independentment de la modalitat, cross country, descens, ciclocròs, BMX i fins i tot també competicions per als més petits, tots aquests campionats són una manera ideal per posar-te a prova, descobrir el Pirineu i les Terres de Lleida, passar-t'ho bé pedalant, estar envoltat d’un gran ambient i fer noves amistats!

Llegir més ...

Grans rutes

Si el que t'agrada és agafar la bicicleta i recórrer un itinerari de diversos dies, on tot estigui organitzat, la reserva dels allotjaments, el transport de l'equipatge, un guia o un llibre de ruta, assistència en ruta, etc., al Pirineu i a les Terres de Lleida hi ha molt on escollir.

Des de grans rutes pirinenques, aptes només per a ciclistes amb un bon nivell tècnic i forma física, passant per les rutes més paisatgístiques per descobrir territoris i valls, fins a les rutes més fàcils, seguint el Canal d'Urgell, al sud.

En aquestes rutes tot està pensat perquè els ciclistes us dediqueu a gaudir d'unes excel·lents vacances en companyia d'altres ciclistes com tu.

Llegir més ...

 

Serveis per a ciclistes

El nostre Pirineu ofereix serveis especialitzats per als amants de la muntanya.