Rutes BTT

BTT i Cicloturisme - BTT y Cicloturismo- Ara Lleida

La guia de BTT de les Terres de Lleida recull un conjunt de 26 rutes diferents ordenades per comarques i alhora separades en dos grans grups, Pirineu i Terres de Lleida.

A cadascuna de les rutes s’inclouen la situació de la comarca, un plànol, la seva altimetria gràfica i una breu descripció, a més d’uns pictogrames on hi trobareu indicadors clars com la durada, el desnivell acumulat, la distància, la dificultat, el lloc d’inici i l’època de l’any. La guia està adaptada a les noves tecnologies, com un codi QR que amb el vostre mòbil us portarà a un mapa amb la ruta inserida, que en ampliar-lo us permetrà seguir l’itinerari en temps real, sempre que activeu el GPS del vostre mòbil. A més, a la guia de paper disposeu de les coordenades GPS d’inici de la ruta, que podeu introduir al GPS del vostre vehicle per poder arribar al punt d’inici i començar a pedalar.

La guia ofereix també un plànol i un llistat de les adreces dels Centres de BTT i les oficines de turisme. A més, s’hi inclou una breu relació de les rutes de BTT per etapes que circulen pel Pirineu i les Terres de Lleida.

(*) Els mapes i els tracks GPS que veureu amb el codi QR s’adapten a mòbils d’Android, iPhone i tablets.

Si voleu descarregar els tracks de les rutes pel vostre dispositiu de GPS convencional ho podeu fer clicant aquí