Aransa és una estació d’esquí de fons situada a la Cerdanya, a prop de Martinet. Aquesta estació forma part de la mancomunitat de les estacions d'esquí de Catalunya, Tot Nòrdic. La peculiaritat és que les estacions d’esquí de fons, i que també ofereixen activitats amb raquetes, estan treballant per salvaguardar i protegir al Gall Fer dins el projecte PeriFer, una espècie en perill d’extinció a Catalunya.

Dins el marc del Pla d’Estratègia Turística del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida, us proposem un itinerari de raquetes en silenci pels boscos del Gall Fer a l’estació d’Aransa, on gaudireu dels paisatges més desconeguts del Pirineu, amb la serralada del Cadí pel sud i el Pic del Perafita de 2.752 m. al nord.

Si ets un instagramer consolidat? Apunta’t a l’Instawalk i descobreix els boscos i hàbitat del Gall Fer amb raquetes de Neu a Aransa – La Cerdanya.

PROGRAMA

DISSABTE, 7 de març

  • Rebuda i recepció a l’estació d’esquí d’Aransa.
  • Experiència ecoturística amb raquetes de neu pels boscos d’Aransa.
  • Dinar ofert pel Patronat Comarcal de Turisme de la Cerdanya i pel Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida.

COM PARTICIPAR-HI?

  • La participació es fa exclusivament mitjançant la plataforma Instagram.
  • Has de ser usuari d'Instagram consolidat i etiquetar les fotografies de l'Instawalk del dia 7 de març de 2020 amb els hashtags #: #Aralleida #ADNLleida #AraLleidaAransa #TurismeCerdanya  #Cerdanya #Aransa #TotNordic #igerslleida .
  • Has d'acceptar les bases de participació.
  • Has d'omplir tots els camps del formulari d'inscripció que trobaràs al peu d'aquesta pàgina.
  • Si la teva sol·licitud forma part de les seleccionades, rebràs un correu de confirmació amb tots els detalls de la sortida.

Si necessiteu allotjament la nit anterior o posterior, t’oferim aquests establiments per pernoctar https://aransaesqui.cat/allotjaments-2/  Els costos d'allotjament aniran a càrrec de l'Iger participant. Altres allotjaments de la Cerdanya: https://www.cerdanya.org/on-dormir/

UN DIA PER GAUDIR DELS PAISATGES D’ARANSA A LA CERDANYA

Col·laboren: