Xixo Castaño dirigeix el restaurant Malena, que és situat al complex de La Vaqueria de Gimenells. L’establiment destaca per la delicada i acurada cuina que fa, l’ús de productes de qualitat i la tècnica culinària, especialment les coccions al vapor de la brasa.
El restaurant Fogony de Sort, amb la xef Zaraida Cotonat al capdavant, manté també l’estrella Michelin. La seva extensa carta es complementa amb el menú Slow Food Km 0, que inclou plats elaborats amb productes de proximitat procedents de petits productors.
La cerimònia de presentació de la Guia Michelin 2017, celebrada el 23 de novembre al Mas Marroch de Girona, va servir perquè Catalunya augmentés en sis el nombre d’estrelles que ostentava, amb l’estrena a la prestigiosa llista gastronòmica del Céleri (Barcelona), el ja esmentat La Boscana de Bellvís, L’Antic Molí (Ulldecona), Xerta (Barcelona), Ca l’Arpa (Banyoles) i la consecució de la tercera estrella per part del Lasarte (Barcelona).
Més informació:
Restaurant La Boscana de Bellvís
Tel. 973 56 55 75
Web: www.laboscana.net
Restaurant Malena
Tel. 973 74 85 23
Web: www.malenagastronomia.com
Restaurant Fogony
Tel. 973 62 12 25
Web: www.fogony.com