EL CAVIAR ARANÈS, GUARDONAT AL SUPERIOR TAST AWARD, PREMI AL SABOR SUPERIOR

El Caviar Nacarii ha estat guardonat amb dos Golden Star al Superior Tast Award (Premi al Sabor Superior), un guardó que reconeix els aliments i les begudes que demostren una alta qualitat gustativa.

 

El jurat està format per 120 líders d’opinió, xefs, sommeliers i altres experts en alimentació triats per la seva experiència entre les 14 associacions culinàries més prestigioses d’Europa. Tasten a cegues més de 100 productes de tot el món i n’avaluen les propietats organolèptiques, com el sabor, l’aroma, l’aspecte i la textura.

L’empresa Caviar Nacarii es mostra especialment satisfeta d’aquest guardó –rebut el passat mes de maig–, atès el reconeixement que té el premi en l’àmbit de l’alimentació. Ja l’any 2013, la marca de caviar aranès va ser guardonada amb un Golden Star al Superior Taste Award.

La producció

Els esturions es crien de manera natural i sostenible a les aigües del riu Garona, a 700 metres d’altitud i a pocs quilòmetres del naixement del riu, cosa que permet obtenir un caviar d’altíssima qualitat i transparència de sabor. L’empresa produeix 800 kg de caviar l’any i 7 tones de carn d’esturió que es distribueixen per Espanya i altres països europeus, americans i asiàtics.

La campanya de primavera/estiu 2015

Caviar Nacarii ha començat, amb l’arribada del bon temps, la campanya de producció de primavera/estiu. Els esturions només són fèrtils dos cops l’any, generalment a la primavera i a la tardor, períodes en què els biòlegs de Caviar Nacarii examinen les femelles per determinar quin és el millor moment per extraure’n els ous. El caviar es considera fresc durant unes 12 setmanes, es caracteritza pel seu sabor suau, delicat i lleuger i es recomana prendre’l sense acompanyament i amb una beguda seca, com cava brut nature, xampany, vodka o sake. A mesura que passa el temps, el caviar madura, el seu sabor s’accentua i multiplica la seva intensitat.

Per a la campanya d’extracció del caviar de primavera, Caviar Nacarii segueix els mètodes tradicionals, respectant el cicle natural i el benestar de cada esturió, pràctiques que tenen una repercussió directa sobre la qualitat del producte.

 

Més informació:

Caviar Nacarii

Tel. 973 64 87 05

Web: www.caviarnacarii.com